Om forlaget

I 2014 etablerede forfatter, illustrator og sangskriver Svetlana Holsted-Sandgreen forlaget SVETI, som fokuserer sine udgivelser til mindre børn. Målet med udgivelserne er at skabe en kombination af ord, farver og lyd, som udgør en helhedsoplevelse for barnet og barnets bevidsthed.

Inspirationskilden til bøgernes univers kommer fra naturen, som Svetlana og hendes familie selv bor midt i. Du vil derfor finde et univers af farver, former og lyd, som stammer fra naturens eget liv.

SVETI betyder lys

Navnet, SVETI, kommer fra det russiske ord ”svet”, der betyder
lys. ”Svet” indgår i forlagsstifterens navn.

Med navnet ønsker Svetlana at symbolisere lyset, som hun ønsker, at barnet oplever, når det bruger bøgerne, lytter til musikken og træder ind i et univers af naturens farver og former.

SVETI ønsker at bringe positive oplevelser til barnet i et behageligt univers. Her kan barnet leve sig ind i fortællingerne og supplere med egne oplevelser og fantasi. Det skaber gode minder for alle børn og gavner dem i deres barndom.

Den gode, nære relation mellem barnet og den voksne

Udgivelserne bringer børn og voksne sammen. Både bedsteforældre, større søskende og forældre kan bruge bøgerne og musikken til at skabe små hverdagsøjeblikke, hvor nærvær og samhørighed er i fokus. Alle bøger indeholder noder til melodierne, så man selv kan synge med eller spille på instrumenter til.

Det perfekte værktøj til at skabe et musikalsk miljø

Alle Svetis musikalske udgivelser er et fantastisk værktøj til at skabe et musikalsk miljø i hjemmet, som kan spille en rolle i udviklingen af børns musikalske evner. Og lige så vigtigt er det, at bøgerne skaber kontakt, dialog, sammenhold og stimulerer børns fantasi.

Bæredygtige materialer

For stifteren af forlaget, Svetlana, findes der ikke et alternativ til
bæredygtighed. Bøgerne er derfor trykt på FSC-mærket papir, der kommer fra
ansvarlige kilder. SVETI samarbejder med det miljøbevidste trykkeri Narayana

Maling

Illustrationerne er lavet i akvarelmaling

Musikken

Musikken er indspillet i professionelle lydstudier sammen med professionelle musikere

Sveti

SVETI udgiver kun børnebøger

Bøgerne

Har udgivet børnebøgerne ”Skovens Vuggesang”, ”Julevals” og "DoReMi"

×