Om forfatteren

Om Svetlana

Stifteren af forlaget og ophavskvinde til udgivelserne hos SVETI er den russisk fødte Svetlana Holsted-Sandgreen. Hun er uddannet i økonomi og musik i Rusland, men fandt kærligheden i Danmark, og hun har boet her i landet siden 2009.

Svetlana debuterede som forfatter i 2015 og har siden dedikeret sit professionelle liv til at skabe positive oplevelser for børn gennem bøger, billeder og musik. Svetlana ønsker med sine bøger og musik at skabe rum for nærvær mellem børn, forældre og bedsteforældre. Gennem et roligt univers med blide farver, hentet i naturens farvespil og med hendes professionelle uddannelse inden for musik, sætter Svetlana ord og poesi til den inspiration, som hun henter i naturen.

Svetlana bor og lever i naturen. Bæredygtig er derfor ikke kun centralt for hende i privatlivet, men også i det professionelle liv. Du finder derfor kun udgivelser, der er skabt med bæredygtighed i højsædet og med fokus på at sætte mindst mulig negativ aftryk på vores verden. Alle bøger er trykt i Danmark og på FSC-mærket papir.

Sveti Universet

Svetlanas bøger, Julevals og Skovens Vuggesang, tager barnet ind i et univers, hvor de kan se sig selv gå en tur i skoven med deres familie eller bage julekager med deres forældre – alt imens at naturens og julens magi er lige omkring dem. I Julevals bager nisserne også julekager, måske mens du selv gør det?

Musikken er nøje afstemt til at understøtte stemningen i fortællingen og bringe en ekstra dimension til bogens indhold herunder også de skønne akvarelillustrationer, som præger værkerne.

DoReMi inviterer børn og voksne ind i et musikalsk univers, hvor de bliver introduceret til den klassiske C-dur skala. Musikken DoReMi indeholder små historier, og en illustreret, sjov sang med indbyggede øvelser, der hjælper børn med at forstå, hvordan tonehøjden ændrer sig fra trin til trin i C-dur skalaen. DoReMi indeholder også noder til at øve sig i at læse noder og spille på et klaver, en xylofon eller et klokkespil.

For nogle kan DoReMi være den første musikbog, hvor de kan øve sig i at skrive tonerne fra C-dur skalaen i et nodesystem og bruge den til at udvikle deres musikalske oplevelser.

I denne sjove og glade atmosfære udvikler lytterne deres øre til musik, stemme, rytmesans, musikalsk hukommelse og mestrer tonerne i C-dur skalaen.

Kreativitet til fingerspidserne

Alt hvad Svetlana foretager sig har en kreativ åre. Perleplader,
musik, sang, ord og malerier er alt sammen kreative sysler, som optager
Svetlana, og hendes udgivelser bærer præg af dette.

Hun har dedikeret sin tid til at skabe oplevelser for kreative
sjæle i alle aldre, og du kan følge hendes kreativitet flere steder. Hun
ønsker, at du må finde inspiration til dine egne kreative og rolige stunder.
Med udgivelserne på forlaget SVETI ønsker hun at give barnet en rolig og
fantasifuld stund, hvad enten det er til sovetid eller juletid.

Lige nu arbejder Svetlana på en ny bog, der også indeholder masser
af poesi, illustrationer og musik. For at følge med i det arbejde, kan du
besøge og følge hendes Instagram @sveti.dk

Bæredygtighed

Bøgerne er trykt her i Danmark hos www.narayana.dk, der er en meget miljøbevidst samarbejdspartner. Begge bøger er printet på FSC-certificeret papir fra ansvarlige kilder.

Køb bøgerne

Både her på hjemmesiden og via linket til Instagram @sveti.dk kan du købe bøgerne direkte i webshoppen.

Instagram

På Instagram @sveti.dk deler Svetlana videoer om bøgerne og musikundervisning i klokkespil ude i naturen. Hun deler også videoer med fugle, som besøger hendes have.

Facebook

På Facebook har Svetlana perlegruppen: Perler – leg og hygge med mere end 6000 følgere finder du perlemønstre for børn, der kan laves sammen med voksne. Perlekompositionen med julemandens kane og hans rensdyr kommer fra Julevals, og bliver hvert år lavet af gruppens medlemmer og bruges til egen juleoppyntning.

Perler – leg og hygge

Perler – leg og hygge har også en profil på Instagram @perler_leg_og_hygge hvor du kan finde perleserien, ”Circus i perler”.

SvetlanasKreativeSide

På Facebooksiden, SvetlanasKreativeSide deler hun videoer og fotos af bøgerne, perleprojekter og naturoplevelser.

×