Lyt også til musikken online

Til hver udgivelse medfølger en CD. Men det er også muligt at lytte til musikken her på hjemmesiden eller på Spotify og iMusic.

Musik

Stemningsfyldte toner til gode stunder

Al musik til Svetis udgivelser er skabt for at understøtte digtenes rytme og de farverige illustrationer.

Det betyder, at barnets sanser sættes i spil i et stemningsfuldt og trygt univers. Det skaber en intens, men stadig blid oplevelse for barnet, mens de bladrer gennem bøgerne. Alle udgivelserne er skabt ud fra dette koncept, og bøgerne og deres medfølgende musik er derfor vejen til en lærerig, men også meget rolig stund for barnet.

Rytmen hjælper forståelsen på vej

Det er generelt svært for et barn at forstå et digt, men når det synges, kan det nemmere forstås af selv de helt små børn. Derfor er den stemningsfyldte og blide musik komponeret til at understøtte rytmen i poesien. Det gør det nemmere for barnet at forstå betydningen, men også huske ord og udtale sætninger fra bogen. Samtidig sørger de farveglade illustrationer for at binde fantasi og oplevelse sammen for barnet.

Fra start til slut vil både barnet og den voksne opleve et univers, hvor de enkelte komponenter som digte, illustrationer og musik ikke står alene, men understøtter hinanden og stemningen.

Al musik til Svetis udgivelser er inkl. noder til melodierne, så der er mulighed for at akkompagnere med klaver.

Musikken fremmer børns musikalske udvikling

I Skovens Vuggesang vil dit barn opleve en langsom musik med en rolig rytme, der gengiver roen i en aftenskov. Takket være den rolige melodi, stemmen og de blide lyde fra klaver, elguitar, tromme og kontrabas i alle versionerne af vuggevisen, opstår der rolige følelser og fred indeni.

I Julevalsen skaber musikken en festlig stemning, som får dit barn til at danse. Gennem valsens rytme og lette melodi vil barnet mærke, hvordan musikken kan skabe en højtidelig stemning og give glade fornemmelser. Musikken giver lyst til at bevæge sig hurtigt og yndefuldt.

Klaverakkompagnementet til Julevalsen harmoniserer melodien i sin lyse og lette dur med ¾-takt og danner en vals. Barnet vil mærke valserytmen bedre, når musikken synges, så ordene rimer og klinger smukt i musikken.

Musikken i DoReMi har et unikt koncept.  Mens barnet synger med, lærer det en hel række af toner i C-dur skalaen. Musikken kombineret med bogens illustrationer hjælper barnet med ikke kun at høre skalaens toner, men også til at se, hvordan tonerne ser ud i et nodesystem, og hvordan de kan spilles på et klaver. I DoReMi udvikler musikken dit barns forståelse af, hvad musik består af, når man spiller og synger den. Her kombineres spændende læring med sjov og glædelig musik.

Derfor er bøger med musik et ideelt værktøj til at skabe et musikalsk miljø i hjemmet og kan spille en vigtig rolle i udviklingen af barnets musikalske evner.

×