Forretningsbetingelser

Version 1
18.05.2022

Disse forretningsbetingelser gælder for køb, der foretages på www.sveti.dk ("Hjemmesiden").

 

PARTER

 

Sælger er Forlaget SVETI v/ Svetlana Holsted-Sandgreen, Overdrevsvejen 116, 4600 Køge, CVR nr. 36151536 ("SVETI"). Sælger er en personligt ejet og familiedrevet dansk virksomhed.

 

BESTILLING OG AFTALEINDGÅELSE

 

SVETI anvender e-handelsplatformen Shopify og betalingsindløseren Quickpay, der er anerkendte leverandører til e-handelsplatforme.

 

Umiddelbart efter at kunden har gennemført købet og har godkendt betalingen, der kan ske med betalingskort, ApplePay eler MobilPay, sender SVETI en ordrebekræftelse til kunden til den e-mail adresse, som kunden har indtastet i forbindelse med købet.

 

Ordrebekræftelsen angiver kundens navn, leveringsadresse, antal og art af de købte varer samt pris.

 

AFSENDELSE

 

SVETI afsender de købte varer indenfor 5 hverdage efter afsendelsen af ordrebekræftelsen, medmindre SVETI som følge af ferieperioder giver anden besked med e-mail til kunden.

 

Afsendelsen sker med GLS til det udleveringssted eller til den leveringsadresse, som kunden har valgt i forbindelse med bestillingen.

 

Såfremt varen er bøger, er bøgerne pakket i ubrudt plast og afhængig af antal sker forsendelsen i en pakke eller i en egnet kuvert.

 

BETALING

 

Den af kunden godkendte købesum hæves først på kundens betalingskort, når SVETI har afsendt varen.

 

KØBELOVEN

 

Købet reguleres af købeloven og af dansk lovgivning.

 

FORTRYDELSESRET

 

Kunden kan fortryde købet i en periode på 14 dage efter varen er leveret. Varen er leveret på det tidspunkt, den afhentes af kunden på det aftalte udleveringssted eller er overgivet til kunden på den aftalte leveringsadresse.

 

Hvis kunden vil fortryde et køb, skal kunden inden udløbet af fortrydelsesfristen sende en e-mail til svet8sveti@hotmail.com, hvor kunden oplyser:

 

  • At kunden ønsker at fortryde købet
  • Ordrenummeret (som fremgår af ordrebekræftelsen, der er sendt til kundens e-mai og af følgesedlen, der medfulgte varen ved forsendelsen).

 

Umiddelbart efter modtagelsen af meddelelsen om fortrydelsen, sender SVETI med e-mail en retrurmærkat til kunden, hvormed SVETI betaler for returforsendelsen. Kunden skal herefter:

 

  • Pakke de varer, der ønskes returneret, i den emballage, hvormed de er modtaget af kunden.
  • Påklistre returmærkaten på pakken, og
  • Indlevere pakken til returforsendelse hos GLS.

 

Når pakken med de returnerede varer modtages retur af SVETI, tilbageføres betalingen til det betalingskort, som kunden har anvendt ved købet. SVETI tilbagefører også betalingen, hvis de returnerede varer indleveres til GLS i overensstemmelse med ovenanførte og derefter bortkommer hos GLS.

 

KONTAKT

 

SVETI kan kontaktes på:

 

Forlaget SVETI

Overdragesvejen 116

4600 Køge

Telefon +45 25151275

Svet8Sveti@hotmail.com

×